3 månader

Hej kära du ☺️
 
Imorgon när vi vaknar är det den 1 April. Akta så att du inte blir lurad.
Här hemma gjorde barnen morgon tidigt och redan innan klockan hade slagit 08:00 hade vi ätit frukost, gjort oss klara för dagen samt rivit bort alla sängkläder från sängarna och vädrat i sovrummen. Det är fördelen med tidiga mornar, att man hinner med mycket om man vill. 
Sen traskade vi ner till Emma,Emilia och Theo. Där blev det lek och bus för hela slanten. Kaffe och fika också för den delen. Det var så länge sedan barnen lekte tillsammans så det tog ett tag innan Melissa vågade leka men sen släppte det och då ville hon inte hem. Det brukar ju kunna bli så, att det är som roligast då man ska hem.
 
Efter att vi hade ätit lunch och druckit upp smothien till efterrätt ( rester från frukosten) så gick vi ut och plockade bort vintern. Spadar,pulka,Bob,spark mm åkte in i förrådet och ut kom solstolarna och det lilla bordet.
Melissa som älskar att vara i sin lekstuga gick raka vägen dit och började laga mat och sedan bjöd hon mig på "lunch" ute vid solstolarna. Solen riktigt värmde och fyllde på energiförrådet. Så underbart!
Hipps vipps så var klockan två och vi hade Noahs 3månaders kontroll inbokad.
Killen växer så det knakar minst sagt 💙
6855gram och 62cm lång, huvudomfånget är 41cm.
Första sprutorna fick han också idag. Storasyster stod och visade leksaker och Noah blev inte allt för ledsen av sprutorna. Kanske berodde på att syrran visade sig. Då blir man alltid glad.
Däremot ikväll har vi märkt att Noah har varit påverkad. Ledsen och haft svårt att slappna av. Han fick en Alvedon och nu sover han gott brevid mig. Så skönt! Det skär i hjärtat på mig att höra när han är så ledsen.
 
Och hur är våran 3 månaders pojke då?
Han är helt ärligt väldigt nöjd med tillvaron. För det mesta kan han ligga eller sitta i sin babysitter alldeles nöjd och se då Melissa leker eller då jag håller på med vardagssysslorna. Noah har lätt till skratt och börjar ofta att jollra och le så fort någon kommer nära och pratar med han. Han gillar att ligga på mage och se sig omkring men ligger lika gärna på rygg. Han har fått en snygg bortnött krans bakom huvudet. Så sött!
Att titta i spegeln är roligt och han kommunicerar då med killen mitt emot honom.
Någon napp tar han inte utan oftast åker ett,två,tre eller typ hela knytnäven in i munnen.
Han lägger sig vid ca 19:30 och äter i princip varje natt kring kl 02:00 (han är som en klocka) och gör morgon vid 06-06:30 ungefär.
Älskade underbara Noah. Vad vi längtar till att få se hur din personlighet blir.
Hur kommer du se ut och vem kommer du vara lik?
Så fantastiskt roligt att få följa hans framsteg och utveckling också.
 
 
 
 
Bild från frukosten imorse. Åt det sönder hackade ägget tillsammans med smör majjo och salt på två stycken Rågrut. Så gott!
 
 
 
frukost, Älskade Noah | | 2 kommentarer |
Upp