Glass i stora lass

Godmorgon!
 
Mina ögon är så trötta!! Noah tar ju inte napp ( vi har testat alla möjliga,men icket).
Så jag har ju mer eller mindre blivit en levande napp. På dagarna äter han vanlig mat också så då ammar jag inte speciellt mycket men vissa nätter, som inatt, då känns det som att jag har ammat mer än vad jag sovit.
Blir Raybans på idag. Ögonen avslöjar min natt. Haha!! 🙈
Nåja.
 
Nu har vi semesterfeeling här hemma. Kändes konstigt att Cristofer for på jobbet imorse.
Det har blivit sena kvällar i helgen, grannar har kommit och gott och vi har smaskat i oss en hel del mumsigt.
Förövrigt ser våran framsida ut som en jordIG arbetsplats. Marken är bort skacktad och där vi ska gjuta är det utfyllt. Det blev så stort och öppet. Wow ☺️
 
Här dricks det morgonkaffe och mumsas på dagens första mål.
Solen skiner äntligen!! Melissa ligger kvar och sover gott och jag och Noah gjorde morgon 07:00.
Och nu ska jag dela med mig av Fredagens busenkla och somriga glass.
 
 
 
 
 
 

Maräng och Jordgubbsglass

5 dl vispgrädde
1 burk kondenserad mjölk, sockrad (397 g)
300 g jordubbar + 2 msk strösocker
12–15 maränger

GÖR SÅ HÄR

1. Vispa grädden fluffig i en skål. Häll ner den kondenserade mjölken och blanda ordentligt.

2. Skär 4–5 jordgubbar i tunna skivor. Mosa resten i en skål.

3. Plasta botten och kanterna på en limpform eller rund skål, ca 2 liter. Lägg jordgubbsskivorna i botten.

4. Blanda ner de mosade jordgubbarna slarvigt i glassmeten.

5. Häll glassmeten i formen. Tryck ner maränger i smeten. Ställ glassen i frysen i 6–8 timmar tills den är genomfryst.

 

Kramar!

Min vardag | |
#1 - - Sarah:

De låter gott :)

#2 - - JUNITJEJ:

Så gott det ser ut!

Upp